Pista de sanius Vatra Dornei - Camera live

tectonik park - partii sintetice

neveplast

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

RO22599548; J/16/2033/07

C.S. 3000 RON

0752 15 55 52

park@tectonik.ro

Gheata sintetica tectonik ice

Vrei sa patinezi la discreţie ? Indiferent de anotimp, de soare, de zăpada, de loc? Daca ai la dispozitie o suprafaţă plană care o vrei profitabila tot timpul anului ai acum optiunea propriului patinoar privat cu suprafata sintetica tectonik-ice.

Gheaţa sintetica tectonik-ice™ (marcă inregistrata) este cea mai buna alternativă la ora actuala la gheaţa naturală. Tehnologiile moderne permit realizarea unor suprafeţe sintetice pe care alunecarea patinelor are un comportament similar celui obtinut la alunecarea pe gheaţa naturală. Corect intreţinută gheaţa sintetica isi pastreaza caracteristicile neschimbate pe toata durata de viaţa.Alunecarea este circa 90% din cea a gheţii artificiale proaspăt lustruită.

Alunecarea este circa 90% din cea a gheţii artificiale proaspăt lustruită. In timp ce gheaţa naturală dupa cateva ore de patinaj ajunge la 80% din caracteristicile iniţiale (si trebuie din nou lustruită) gheaţa sintetică işi păstreaza constanta alunecarea. Rezistenta mecanica a suprafeţelor sintetice tectonik-ice la factorii distructivi este remarcabilă. Nu pot fi sparte sau crăpate, nu corodeaza si sunt rezistente la agenti chimici. In plus, un factor extrem de important intregul sistem tectonik-ice nu este absolut deloc poluant comparativ cu sistemele clasice frigorifice, recunoscute pentru inaltul grad de poluare pe care il generează.

Insa cel mai important avantaj al suprafetelor sintetice tectonik-ice este că pot fi patinate in orice anotimp, pe orice vreme, chiar daca ploua, ninge sau este un soare torid. Toleranţa exceptionala a suprafeţelor sintetice tectonik-ice faţa de temperatura – utilizare intre -40ºC si +40ºC – le recomandă inaintea alternativei clasice, gheaţa naturală.

gheata sintetica