Pista de sanius Vatra Dornei - Camera live

tectonik park - partii sintetice

logo neveplast

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

RO22599548; J/16/2033/07

C.S. 3000 RON

0752 15 55 52

park@tectonik.ro

Pârtie sintetică de vară pentru schi şi snowboard tectonik park

S-au realizat pârtii sintetice Neveplast în peste 200 de locaţii în lume: SUA, Marea Britanie, Australia, Austria, Canada, Croatia, Dubai, Franta, Germania, Grecia, Coreea de Sud, Iran, Italia, Ungaria, Letonia, Olanda, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia.

Părtia sintetică iţi dă senzaţia că te afli pe un covor de zăpadă compactă. Vei schia la fel ca şi pe pârtia ta favorită, cu aceleaşi echipamente fără riscul de a le strica.

A schia sau a învăţa să schiezi în oraşul tău nu mai este un vis. Snowboardul şi distracţia pe placă este acum la îndemână tot anul.

Întreaga construcţie a pârtiei sintetice este mai simplă şi mult mai economică fără sistemele complicate de aspersoare şi alimentare - evacuare apă necesare la alte pârtii sintetice. În consecinţă timpul necesar - şi costul - de construcţie a unei pârtii de competiţie sau antrenament se diminuează semnificativ.

Pârtia sintetică este uşor de instalat pe pământ, iarbă, lemn, asfalt sau beton.

Pentru snowboarding pârtia poate fi pentru slalom paralel sau pentru half-pipe. Pentru acrobaţii şi antrenament pârtia de snowboard poate fi dotată cu rampă, trambulină , saltele, şine. Dar pentru asta există conceptul de parc urban: pentru acrobaţii si distracţii extreme în oraş la tine acasă.

partie sintetica de vara