Pista de sanius Vatra Dornei - Camera live

tectonik park - partii sintetice

logo neveplast

Continutul acestei pagini necesita ultima versiune Adobe Flash Player.

Descarca Adobe Flash player

RO22599548; J/16/2033/07

C.S. 3000 RON

0752 15 55 52

park@tectonik.ro

Parc urban cu distracţii de iarnă pe timpul verii

Snowboard, tubing, schi, patinaj, hochei: ce au în comun aceste activităţi ? Sunt sporturi de iarnă care depind de zăpadă şi de temperaturile scăzute din timpul anotimpului rece. Tectonik-park aduce la un loc distracţia de iarnă în mijlocul verii. Şi ce dacă nu locuieşti la munte ?

În orice oraş locuieşti este acum posibil să schiezi vara, să practici snowboard, să patinezi sau să te distrezi cu toată familia pe pista de tubing. Nu e de loc de neînchipuit să ai pârtie cu zăpadă sintetică cu trambuline, rampe, half-pipe la tine în oraş tot timpul anului. Şi tot aici poţi juca hochei în mijlocul verii.

Sporturile de iarnă pot fi practicate la orice vârstă, evoluţia turismului în staţiunile de iarnă arată o creştere accelerată a consumului de distracţii specifice: schi, snowboard şi patinaj. Numarul practicanţilor sporturilor de iarnă este din ce în ce mai mare.

Locul tectonik park este atât în staţiunile de munte cât şi în cele de pe litoral. Oricare oraş se poate bucura de distracţii de iarnă pe timpul verii.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player