Pista de sanius Vatra Dornei - Camera live

tectonik park - partii sintetice

logo neveplast

ce este tubingul?

Săniuş, când este practicat cu o barcă pneumatică mică pe pista special amenajat.

chiar se schiaza vara?

Suprafaţa de zăpada sintetică se poate monta atât pe pârtiile de iarnă existente de la munte cât şi în locuri noi în care zapada este rară (staţiuni de pe litoral sau în parcuri urbane de distracţie).Pârtia cu suprafaţa sintetică poate fi amplasată pe orice tip de teren care este omogen şi compact.

aluneca la fel?

Neveplast este singura suprafaţă sintetică pentru schi din lume certificată cu acelaşi coeficient de alunecare ca şi zăpada compactă şi care permite funcţionarea fără aspersoare de apă (obligatorii altor sisteme de pârtii sintetice).Coeficientul de frecare redus între schi şi suprafaţa sintetică permite schiului să nu piardă viteză chiar când merge pe cant.Caracteristicile speciale ale suprafeţei sintetice facilitează alunecarea şi pentru cei mai puţin experimentaţi, favorizând ocolirea în plug sau cu schiurile paralele.

ce este un parc urban de distractie?

În ultimii ani Neveplast a acordat o atenţie deosebită dezvoltării parcurilor de zăpadă sintetică pentru schiorii şi snowboarderi free-style dar şi către iubitorii sportului care arată că sunt gata să accepte noile tendinţe. Instalaţiile prevăzute cu rampe, rails, boxes, kickers, half-pipe şi-au dovedit funcţionalitatea şi sunt apreciate de utilizatori.

si daca ploua sau ninge?

se schiaza la evenimente?